New colleagues wanted - Marketing manager (in Danish)


The Assembly Voting product range makes Aion into Denmark’s leading developer of IT products and services used for democratic elections in for example Municipalities, associations and enterprises. We conduct and execute the majority of electronic elections in Denmark and have recently established ourselves in London to explore the opportunities on the emerging market for electronic elections.

We are looking to strengthen both our developer environment and our sales- and marketing activates in Denmark.

Marketing Manager

Marketing Manager søges til IT-virksomhed i vækst

Er du entreprenant og drives du af at skabe resultater, der gør en stor forskel?

Assembly Voting er Danmarks førende virksomhed i udvikling af IT-produkter og -services til demokratiske valgprocesser i kommuner, foreninger og virksomheder. Vi gennemfører langt de fleste lov- og vedtægtsbestemte elektroniske valg i Danmark på et marked i vækst, og har netop etableret os i London for at prøve kræfter med det gryende engelske marked for digitale valgprodukter.

Vi ønsker at styrke vores salgs- og markedsføringsaktiviteter ved at systematisere vores kundeoverblik, kunderelationer og kampagner både på det danske marked og på internationale vækstmarkeder for digitale valgprodukter.

Ønsker du en spændende marketingudfordring, hvor du opbygger Assembly Votings marketingsfunktion? Brænder du for at skabe og eksekvere en helt ny marketingstrategi for IT-produkter og -services, der skal udgøre næste generation af demokratisk infrastruktur? Så glæder vi os til at høre fra dig.

Assembly Voting Marketing

Assembly Voting Marketing har ansvaret for alle kunderelaterede indsatser, og skal i tæt samarbejde med direktion og projektledere udvikle og eksekvere salgsunderstøttende kampagner, fx kundeevents, direct marketing og CRM-aktiviteter.

Du får et stort ansvar for et højt prioriteret område i en virksomhed præget af stor idealisme, høj faglighed og intens pionerånd.

Arbejd hands-on med en bred vifte af marketingopgaver

Som Marketing Manager får du en alsidig rolle med ansvar for alt lige fra strategi til eksekvering. Konkret bliver dine opgaver blandt andet; udarbejdelse af markedsføringsstrategi baseret på kundesegmentering og produktmapping, opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside og marketingmateriale, afholdelse af kundeevents og taktiske kampagner i form af kundebreve, m.m..

En del af din rolle er også at udarbejde materiale til produktlanceringer og generelt bidrage til at sikre succes i salgskanalerne.

Solid erfaring med marketing, gode samarbejdsevner og kundeorienteret

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med minimum 3 års erfaring med marketing fra en lignende stilling i en IT-virksomhed. Din erfaring gør dig selvkørende fra start, og du har en god forståelse for grafiske og visuelle virkemidler. Du har gode mundtlige og skriftlige færdigheder, og du er vant til at inddrage samarbejdspartnere i dit arbejde.

Desuden kan du varetage marketingprojekter fra start til slut og selvstændigt udarbejde projektplaner og estimere opgaver og budget. Du har stor erfaring med digitale medier i dit arbejde med marketing.

Som person er det vigtigt, at du har et stærkt projektledergen, og du har let ved at begå dig i en mindre organisation, hvor alle er med til at løfte de nødvendige opgaver. Du har en kundeorienteret tilgang til at løse dine opgaver og er indstillet på at arbejde hands-on med de daglige marketingopgaver. Endelig er du god til at samarbejde og har en positiv og handlekraftig tilgang, der sikrer at tingene sker.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 20. juni med tiltrædelse 1. august 2014. Vi holder samtaler løbende.

Send din ansøgning til jacob@aion.dk. Har du spørgsmål, så skriv til adm.dir. Jacob Gyldenkærne på jacob@aion.dk eller ring på 2684 6644.

Bag Assembly Voting

Assembly Voting er baseret på ideen om at styrke den demokratiske deltagelse i samfunds- og foreningsliv, gennem sammentænkning af demokratiske processer og nye teknologiske muligheder for debat, brugerinddragelse og sikre valghandlinger.

Vi var den første udbyder af elektroniske valg i Danmark, og er i dag markedets største leverandør med ansvaret for 550 lov- og vedtægtsbestemte valghandlinger med mere end 10.000.000 vælgere.

Assembly Voting er partner i forskningsprojektet DemTech ved IT Universitetet i København, der er blandt verdens største satsninger på udvikling af sikker teknologi til elektroniske valghandlinger.

Assembly Voting er ejet af Aion ApS.

1 visning

Seneste blogindlæg

Se alle